Valle Hotel Róma Olaszország Egy 3 Csillagos Városközponti Szálloda Rómában / Fekvés / Városközponti Szálloda a Kolosseumhoz Közel

Hotel Valle Rome
HÍRLEVÉL &
KEDVEZMÉNY KÓD
HÍRLEVÉL & KEDVEZMÉNY KÓD Csatlakozzon a levelezési listán, hogy megkapja az Ön kizárólagos Kedvezmény kód azonnal!
  
Facebook Twitter  
Háromcsillagos Hotel Rome

FŐOLDAL    VIDEÓ     SZOBÁK SZOLGÁLTATÁSOK    FEKVÉS     MONTI REZIDENCIA     FOGLALASOK     AJÁNLATOK

Hotel Valle Rome
 
 

Valle Hotel Róma – Szállás Róma

A Valle Hotel Rómát sok útikönyv tekinti egy „kitűnő városközponti szállodának Rómában”, amely a történelmi központban fekszik, egy kőhajításnyira Róma örök szimbólumától, a Kolosszeumtól, a Valle szálloda ideális a központi városnézéshez. Valójában Róma összes látnivalója elérhető gyalog, a Hotel Valle kitűnő központi fekvésének köszönhetően!

 
 

Hogyan jutunk el a Hotel Valle Rómához Olaszországban

TrainVonattal: Róma fo vasútállomása a Termini csak 300 méterre található. Minden Intercity és Eurostar vonat megáll itt, tehát a Hotel Valle ideális a vonattal érkezo turistáknak.

CarAutóval: A Hotel Valle privát parkolási lehetoséget is biztosít az egyik közeli garázsban. Kérjük tudassa velünk, ha autóval érkezik, hogy gondoskodjunk a parkolásról. Egy kis kiegészítést kell fizetni ezért a szolgáltatásért.

AirRepülovel: A Fiumicino Nemzetközi Repülotér (más néven Leonardo Da Vinci) mindössze 300 méterre található a Termini Vasúti Pályaudvartól. A Ciampino Repülotérrol (Róma második repülotere, ahová a Ryanair járatok is érkeznek) javasoljuk a GO buszjáratot, amely a Termini Pályaudvarra viszi a vendégeket. Alernatívaként a taxi mindkét repülotérrol kb. 45 euróba kerül.

 

» Kolosszeum
» Forum Romanum

Forduljon balra, miután elhagyta a szállodát. Sétáljon le a Via Cavour-on gyalog 500 métert a Kolosszeumig, vagy vegye a metrót és menjen egy megállót. Az utazás idotartama 10 perc.

» EUR üzleti negyed
» Fiera di Roma

Forduljon balra és menjen 100 métert a Cavour metróig. Ne menjen át az úton és vegye a metrót az EUR irányába. Az utazás idotartama 20 perc.

» Szent Péter
» Vatikán

Forduljon jobbra, miután elhagyta a szállodát és menjen 300 métert a Termini vasútállomásig. Innen veheti a 64-es buszjáratot vagy a metrót Ottaviano irányába - szálljon le az Ottaviano San Pietro megállónál. Az utazás idotartama 30 perc.

» Spanyol lépcso
» Via Veneto

Forduljon jobbra, miután elhagya a szállodát és menjen 300 métert a Termini vasútállomásig, aztán menjen 2 megállót a Barberini-ig a Via Veneto-hoz és 3 megállót a Piazza Spagna-ig a Spanyol lépcso-ig és a Via Condotti-hoz, amely Róma legelokelobb vásárló utcája. Az utazás idotartama 15 perc.

» Olimpiai Stadion
» Flaminio Stadion

Forduljon jobbra, miután elhagyta a szállodát, vegye az A metrót Ottaviano irányába, szálljon le Flaminio-n innen 10 perces séta a Flaminio Stadion. Az Olimpiai Stadionhoz vegye a 2-es villamost a Flaminio megállótól a Piazza Mancini végállomásig, a stadion 5 perces sétára van innen.

 
Hotel Valle Rome

Valle Hotel Rome Italy - Via Cavour, 134 (3 Csillagos Hotel Róma Nagyon Közel a Kolosszeumhoz) 00184 Róma Olaszország
Tel. +39 06 4815736 | Fax +39 06 4815736 | E Mail: info@hotelvalle.it | P.IVA 5134461002
Az oldalt szerkesztette és karbantartja a: Fisheyes Ltd. - Copyright (c) Hotel Valle Rome - Minden jog fenntartva

Foglalja le a Monti Rezidencia Luxus Apartmanjait Rómában jó elore, mert az apartmanok gyakran hónapokra elore ki vannak adva...
Ha Központi Fekvésu Luxus Apartmant keres Rómában, a Monti Rezidencia az ideális választás az Ön számára.