Valle Hotel Róma Olaszország Egy 3 Csillagos Városközponti Szálloda Rómában / Fekvés / Városközponti Szálloda a Kolosseumhoz Közel  
Hotel Valle Rome
   
Video Tour - Click Here!
Foglalasok
Facebook
Főoldal  
 
ELÉRHETOSÉG ELLENORZÉSE
arrow
AKCIÓK!
Verhetetlen Akciók holtszezonban és Olcsó Ajánlatok különleges eseményekre, mint Húsvét, Karácsony, Rögbi, Bajnokok Ligája stb
arrow
Új!! Nézzen meg egy videó túrát a Valle Hotel Róma-ról mielott ideérkezne...
Video Tour

 

  Valle Hotel Róma – Szállás Róma
 
 

A Valle Hotel Rómát sok útikönyv tekinti egy „kitűnő városközponti szállodának Rómában”, amely a történelmi központban fekszik, egy kőhajításnyira Róma örök szimbólumától, a Kolosszeumtól, a Valle szálloda ideális a központi városnézéshez. Valójában Róma összes látnivalója elérhető gyalog, a Hotel Valle kitűnő központi fekvésének köszönhetően!

  Hogyan jutunk el a Hotel Valle Rómához Olaszországban
 
 

Vonattal Vonattal: Róma fo vasútállomása a Termini csak 300 méterre található. Minden Intercity és Eurostar vonat megáll itt, tehát a Hotel Valle ideális a vonattal érkezo turistáknak..

Autóval Autóval: A Hotel Valle privát parkolási lehetoséget is biztosít az egyik közeli garázsban. Kérjük tudassa velünk, ha autóval érkezik, hogy gondoskodjunk a parkolásról. Egy kis kiegészítést kell fizetni ezért a szolgáltatásért..

Repülővel Repülovel: A Fiumicino Nemzetközi Repülotér (más néven Leonardo Da Vinci) mindössze 300 méterre található a Termini Vasúti Pályaudvartól. A Ciampino Repülotérrol (Róma második repülotere, ahová a Ryanair járatok is érkeznek) javasoljuk a GO buszjáratot, amely a Termini Pályaudvarra viszi a vendégeket. Alernatívaként a taxi mindkét repülotérrol kb. 45 euróba kerül.

  Közeli Látnivalók és Távolságok
 
 

» Kolosszeum
» Forum Romanum

500 m

Forduljon balra, miután elhagyta a szállodát. Sétáljon le a Via Cavour-on gyalog 500 métert a Kolosszeumig, vagy vegye a metrót és menjen egy megállót. Az utazás idotartama 10 perc..

» EUR üzleti negyed
» Fiera di Roma

6 km

Forduljon balra és menjen 100 métert a Cavour metróig. Ne menjen át az úton és vegye a metrót az EUR irányába. Az utazás idotartama 20 perc..

» Szent Péter
» Vatikán

3 km

Forduljon jobbra, miután elhagyta a szállodát és menjen 300 métert a Termini vasútállomásig. Innen veheti a 64-es buszjáratot vagy a metrót Ottaviano irányába - szálljon le az Ottaviano San Pietro megállónál. Az utazás idotartama 30 perc.

» Spanyol lépcso
» Via Veneto

1.5 km

Forduljon jobbra, miután elhagya a szállodát és menjen 300 métert a Termini vasútállomásig, aztán menjen 2 megállót a Barberini-ig a Via Veneto-hoz és 3 megállót a Piazza Spagna-ig a Spanyol lépcso-ig és a Via Condotti-hoz, amely Róma legelokelobb vásárló utcája. Az utazás idotartama 15 perc.

» Olimpiai Stadion
» Flaminio Stadion

3.5 km

Forduljon jobbra, miután elhagyta a szállodát, vegye az A metrót Ottaviano irányába, szálljon le Flaminio-n innen 10 perces séta a Flaminio Stadion. Az Olimpiai Stadionhoz vegye a 2-es villamost a Flaminio megállótól a Piazza Mancini végállomásig, a stadion 5 perces sétára van innen.

Hotel Valle Rome
Valle Hotel Róma Olaszország, Via Cavour 134, ( 3 Csillagos Hotel Róma Nagyon Közel a Kolosszeumhoz ) 00184 Róma Olaszország
tel. +39 06 4815736 | fax +39 06 4815736 | E Mail: info@hotelvalle.it | P.Iva 5134461002
Site designed and maintained by: Fisheyes Ltd - Copyright (c) Hotel Valle Rome - Minden jog fenntartva
 
A Hotel Valle Róma Olaszország a hivatalos útikönyvek szerint "egy kiváló városközponti szálloda Rómában...